Gazeta.uz pazandachilik sahifasi bo‘lmish Zira.uz bilan birgalikda har kunlik issiq ovqatlar ro‘yxatini taqdim etadi.

Beyti kebab


Beyti kebab — o‘zining ko‘rinishi bilan ishtahani qitiqlaydigan, bir mata ta’tib ko‘rgandan so‘ng undan yana va yana iste’mol qilging kelaveradigan turkcha taomlardan biridir.

Pomidorli qaylada pishirilgan tovuqli spagetti


Italyancha taomlarni xush ko‘ruvchilar uchun quyuq pomidorli qaylada pishirilgan tovuqli spagetti retseptini taqdim etamiz.

Osiyocha usulda pishirilgan go‘sht va brokolili taom


Bunday usulda pishirilgan taom go‘shti yumshoq, ta’mi ham ajoyib, brokkoli karami esa qarsildoq bo‘lib, barcha vitaminlarini saqlab qoladi.

Tovuq go‘shtidan qilingan lo‘la kabob


Tovuq filesidan tayyorlangan xushbo‘y va mazali lo‘la kaboblar — juda oson tayyorlaniladigan taom bo‘lib, hatto pazandachilikdan umuman xabari yo‘q insonlar ham uni bemalol tayyorlay oladilar.

Pomidor va tunets balig‘idan tayyorlangan pasta


Ajoyib, ishtahaochar tomat sousida pishgan, tunets balig‘idan tayyorlangan italyan pastasi retsepti.

Kunjutga belab pishirilgan tovuq go‘shti


Kunjutga belab pishirilgan mana bunday tovuqli taom nafaqat dasturxoningizga ko‘rk bag‘ishlaydi, balki eng sevimli taomlaringizdan biriga ham aylanishi aniq.

Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.

Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15