Qatlamali xamirdan somsalar

zira.uz

An’anaviy qatlama xamirdan go‘shtli somsa tayyorlash usuli.

Julen somsa

zira.uz

Ishtahaochar iforlar va qarsillagan xamirning qaymoqli nachinka bilan uyg‘unligi barchani bir ko‘rida o‘ziga jalb qiladi.

Tovuqli arabcha somsa

zira.uz

Bu somsaning ajralib turadigan xususiyati — ajoyib shaklidadir.

Pechda pishirilgan somsa

zira.uz

Pishirish jarayonida patnis aylantirilishi sababli, somsa suvliroq va boshqacha shirin bo‘lib pishadi.

“Lola” somsa

zira.uz

Xamir juda tez tayyorlanadi, juda lazzatli va uqalanib ketadigan bo‘lib pishadi, go‘shtli nachinkasi esa barchaga yoqadi.

“Ilgaridagidek” somsa

zira.uz

Tayyor xamirdan tayyorlanadigan somsa pishirishning tezkor usuli bilan tanishing.

Tayoqchalarga tiqib pishirilgan bedana tuxumli somsa

zira.uz

Og‘izda erib ketuvchi go‘sht va bedana tuxumi qo‘shilgan chiroyli somsa.

Kabob-somsa

zira.uz

Bu somsaning og‘izda eriydigan yumshoq xamirdan tayyorlangani, xushbo‘y asosi va antiqa ko‘rinishi bayram dasturxoningiz ko‘rkiga ko‘rk bag‘ishlaydi.

“Parmuda” somsasi

zira.uz

To‘rtta bir-biriga yopishtirilgan go‘shtli issiqqina Andijon somsalari.

Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.

Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.