Qatlamali xamirdan somsalar
An’anaviy qatlama xamirdan go‘shtli somsa tayyorlash usuli.
Julen somsa
Ishtahaochar iforlar va qarsillagan xamirning qaymoqli nachinka bilan uyg‘unligi barchani bir ko‘rida o‘ziga jalb qiladi.
Tovuqli arabcha somsa
Bu somsaning ajralib turadigan xususiyati — ajoyib shaklidadir.
Pechda pishirilgan somsa
Pishirish jarayonida patnis aylantirilishi sababli, somsa suvliroq va boshqacha shirin bo‘lib pishadi.
“Lola” somsa
Xamir juda tez tayyorlanadi, juda lazzatli va uqalanib ketadigan bo‘lib pishadi, go‘shtli nachinkasi esa barchaga yoqadi.
“Ilgaridagidek” somsa
Tayyor xamirdan tayyorlanadigan somsa pishirishning tezkor usuli bilan tanishing.
Tayoqchalarga tiqib pishirilgan bedana tuxumli somsa
Og‘izda erib ketuvchi go‘sht va bedana tuxumi qo‘shilgan chiroyli somsa.
Kabob-somsa
Bu somsaning og‘izda eriydigan yumshoq xamirdan tayyorlangani, xushbo‘y asosi va antiqa ko‘rinishi bayram dasturxoningiz ko‘rkiga ko‘rk bag‘ishlaydi.
“Parmuda” somsasi
To‘rtta bir-biriga yopishtirilgan go‘shtli issiqqina Andijon somsalari.
Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.
Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.