Klassik neapolitan pitsasi
zira.uz

Pitsa juda mazali chiqadi qolaversa, ziravorlar tufayli juda xushbo‘y bo‘ladi. Xamir chekkalari qizarib qirsillab pishadi.

Sosiska va pishloqli pitsa

zira.uz

Sosiskali pitsa juda oson. U tez tayyor bo‘lib, har doim xushbo‘y va sersuv bo‘lib pishadi.

“Pepperoni” pitsasi

zira.uz

Motsarella pishlog‘i bilan pishiriladigan “pepperoni” pitsasi mashhur va eng sevimli pitsalardan biri hisoblanadi.

“Margarita” pitsasi
zira.uz

“Margarita” — italyancha milliy pitsa bo‘lib, dunyo bo‘yicha eng ko‘p tarqalgan va sevib iste’mol qilinadigan pitsalardan biridir.

Turkcha mini-pitsa

zira.uz

Bunday pitsa shishib chiqadi, yumshoq va juda mazali.

“Sezar” pitsasi

zira.uz

“Sezar” pitsasi mazali bo‘lib pishadi: xamirturushli oshgan xamir, biroz achchiq qayla, tovuq bo‘lakchalari, cherri pomidori va aysberg karami ajoyib uyg‘unlik yaratadi.

“Oftob” pitsasi

zira.uz

Erigan, cho‘ziluvchan pishloq, yupqa kolbasa bo‘laklari va qarsillagan qatlama xamir.

“Salzone” pitsasi

zira.uz

Bu usti yopiq pirogga o‘xshash pitsa.

Pomidor va mol go‘shtidan qilingan vetchinali pitsa

zira.uz

Yupqa va mayin, mazali asos bilan boyitilgan mana bunday pitsani albatta tayyorlab ko‘rish kerak.

Yanada ko‘proq retseptlar — Zira.uz saytida.

Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (o‘zbek tilida): t.me/zirauzuz
Telegram (rus tilida): t.me/zirauz
Telegram chat-guruh: t.me/zirauz_chat
Tahririyat telefon raqami: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.