«Газета.uz» пазандачилик саҳифаси бўлмиш Zira.uz билан биргаликда мазали ва ноодатий иссиқ таомлар рецептлари рўйхатини тақдим этади.

Карам баргларидан дўлма

zira.uz

Помидор-сметана қайласида пиширилган дўлмаларнинг оддий, аммо шу билан бирга жуда мазали рецепти.

Бедана тухумли тефтеллар

zira.uz

Бедана тухуми ушбу таомга ўзгача таъм бериб, уни янада мазали қилади.

Қозонда пиширилган қиймакабоб

zira.uz

Қиймакабоб — бу шарқона ошхонада таниқли таом ҳисобланади, у одатда манқалда пиширилади. Биз эса уни қандай қилиб қозонда тайёрлашни сизга кўрсатиб берамиз.

Нон-палов

zira.uz

Ўзбекча тўйимли таом — жуда мазали ва хушбўй нон-палов ёки нон-жаркоп.

Нордон ва ширин қайлага эга товуқ ва сабзавотлар

zira.uz

Ушбу рецепт бўйича пиширилган товуқ гўшти юмшоқ ва серсув бўлиб пишади.

Печда пиширилган товуқ ва картошка

zira.uz

Пишиш жараёнида гўшт суви картошкагаям сингади, товуқ эса маззали бўлиб пишади.

Сабзавотлар билан пиширилган товуқ сонлари

zira.uz

Газ печида пишириладиган товуқ сонлари ва сабзавотли таом — кам куч ва вақт, энг юқори кайфиятни туҳфа этади.

Нон-кабоб

zira.uz

Нон-кабоб ёки ўзбекча бургер — бу сиз албатта ёқтириб қоладиган уйда тайёрланган «fast food».

Янада кўпроқ рецептлар — Zira.uz сайтида.

Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (ўзбек тилида): t.me/zirauzuz
Telegram (рус тилида): t.me/zirauz
Telegram чат-гуруҳ: t.me/zirauz_chat
Таҳририят телефон рақами: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.