«Газета.uz» пазандачилик саҳифаси бўлмиш Zira.uz билан биргаликда турли хил ширин чизкейклар рецептлари рўйхатини тақдим этади.

«Сан-Себастян» шоколадли чизкейк


Классик Сан-Себастян чизкейкининг шоколадли тури.

Пишириш талаб этилмайдиган ваниль-шоколадли чизкейк


Лаззатли ва чиройли, пиширишни талаб этмайдиган ваниль-шоколадли чизкейк.

Анжирли чизкейк


Творогли пишлоқдан тайёрланган, усти анжирлар билан безатилган чизкейк.

Пиширишни талаб қилмайдиган шоколадли чизкейк


Творогли пишлоқ ва шоколад пастаси таъмига эга ушбу чизкейк — жуда мазали ва нозик таъмни мужассамлаштиради.

Олхўрили брауни-чизкейк


Бу пирогни тайёрлашда шунингдек хоҳлаган резавор мевалардан ҳам фойдаланиш мумкин.

Кекс-чизкейк


Творогли нозик начинкага эга шоколадли кекс бир пиёла чой ёки қаҳва учун ажойиб қўшимча бўла олади.

Сузмадан тайёрланган чизкейк


Оддий ўзимизнинг сузмадан тайёрланилган чизкейкимиз сиз учун ажойиб топилма бўлиши аниқ, чунки ҳамёнбоп маҳсулотлардан тайёрланадиган бу пирог сиз кутган натижани беради.

Янада кўпроқ рецептлар — Zira.uz сайтида.

Facebook: fb.com/zirauz
Instagram: @zirauz
Telegram (ўзбек тилида): t.me/zirauzuz
Telegram (рус тилида): t.me/zirauz
Telegram чат-гуруҳ: t.me/zirauz_chat
Таҳририят телефон рақами: (+99878) 148−15−55
Telegram: (+99899) 837−15−15.